De meeste kittens verblijven niet in het asiel maar worden geplaatst bij opvanggezinnen. Ze blijven daar tot de leeftijd van 12 weken. Ze krijgen er de nodige zorgen en socialisatie, al dan niet in het bijzijn van hun mama. Ook volwassen dieren kunnen in opvang verblijven voor socialisatie of revalidatie. Bij interesse in een bepaald diertje kunt u op de knop adopteer klikken onder het gekozen katje. Zo wordt u in contact gebracht met het opvanggezin. Gelieve er rekening mee te houden dat de meeste opvanggezinnen werken en het dus even kan duren voor u antwoord krijgt. Indien u het diertje adopteert dient u het adoptiebedrag over te schrijven op ons rekeningnummer .
Kittens komen op de adoptie pagina te staan nadat ze hun eerste vaccin gekregen hebben. Vanaf dan kunnen ze gereserveerd worden, na het invullen van het adoptieformulier. Wij vragen dan een voorschot van 50€ (niet terugbetaald)

Na de betaling van het volledige adoptiebedrag van 210 € kan u in het asiel langskomen met uw identiteitskaart en de gekende code hiervan om de chip van het katje op jouw naam te zetten.

Bent u geïnteresseerd in één van ons katjes ? vul dan het volledige formulier in op de adoptie pagina.